For now..

Jag gör en egen liten blogg så länge. Maria är inte på blogghumör har jag märkt ;) haha och det blir ju ingen andreaochmaria blogg om hon inte uppdaterar också, men jag förstår henne. man har inte alltid lust!

beingandrea.blogg.se   använder jag för tillfället. (skapade den igår)


Lazy Ladies

Hejsan!

Sämst uppdatering de senaste dagarna. Har inte haft tid eller helt enkelt inte orkat. Orkar egentligen inte nu hellre, men känner att jag måste.
Imorgon börjar jag tjugo i ett och slutar halv två! Har bara en mattelektion. Har egentligen idrott sen också, men vi ska springa ute och jag är förkyld å så.. Känns jobbigt att bara åka till skolan för en 50 minuters lektion -.- men men, that's just the way it is!

Sen måste alla säga grattis till Maria!
Hon fyller år idag! 20 April!
Grattis sötnos på 17 års dagen! :D Så om hon inte har tid för uppdatering idag vet ni varför.



Rosa nagellack (y)

Kort skoldag, gillas

slutade väldigt tidigt idag! sjukt skönt!
Idag ska jag bara ta det lugnt och inget annat. Inga läxor eller så. Bara njuta av livet ;)
Haha juste! Jag köpte en kabel till nitendo 64 igår. Så snart kommer den hem med posten! haha så då kan jag äntligen få spela det! Mahaha,
Iallafall! Ska göra mig lite mellanmål nu.


P.S. Maria, lever du?

Innan skolan. Fyfan vad jag ser ut. Lite trött eller? x)

Söndagsångest

Hej!

Filmen igår var faktiskt riktigt bra, och att det var 3D var ju hur coolt som helst. Speciellt 3D glasögonen, riktigt schnygga! Skulle tagit kort på P när han hade dom på sig, han var jätte sexig i dom.

Iallafall. Idag åkte vi till täby c och kollade lite. Hittade dock inget som föll oss i smaken så vi åkte hem tomhänta. För typ en timme sen åkte P hem. Den lilla grisen är ledig imorgon OCH på fredag!? Vad är det för påhitt? Varför är inte vi det? Jaja.

Imorgon är det en ny skoldag och jag ska redovisa om min bok som jag har (inte) läst ut. Roligt!

Innan täby

Just nu.. Myskläder

Bio med Älskling

Vi ska se Clash of the titans 3D! Den verkar riktigt bra så ser fram emot filmen! :)
Kommer hem vid 12 igen skulle jag tro så blir inget mer bloggande idag.

Ha det så bra!

Aww.. så söt <3


jag älskar dig

<3

egopic

Sleeping beauty

Det började med att jag satt inne hos Frida och var social. Eller aa, jag satt framför laptopen, medan hon spelade xbob. Sen kände jag hur skönt det skulle vara att blunda lite. Så jag la mig ner i fosterställning(?) XD och så somna jag, på direkten! Då var väl klockan 4 ungefär. Sen vaknar jag vid 6 igen. Och det första Frida säger är

"Haha du sov i fosterställning, och det såg så roligt ut att jag tog ett kort på dig"
"öööh.. okej?"
"Ja, men mina kamerabatterier var slut så jag lånade din mobil"
"Haha, vafan?"
*kollar mobilen*
"Euuuuuuw, vad fet jag ser ut!"


Jaaa.. jag kunde alltid roat er med att visa bilden, men ärligt talat ser jag ut som en jättebebis. Och det är inte positivt. Men iallafall, jag och älskling la oss och kollade på film för typ.. 2 timmar sen eller nåt? Då blev jag trött igen och somnade i mitten av filmen, sen vaknar jag av att han går upp och stänger av. Är sjukt trött, men P håller mig vaken genom att berätta att han inte kan sova för att han inte är trött. Tillslut blir jag pigg och så ligger vi båda bara där mde tänd lampa i stirrar i taket. Efter en stund hör man lite tyngre andningar, och då har Pontus somnat! Och jag är inte trött längre! Snällt att få mig pigg och sen somna själv... Haha, så nu sitter jag här och tittar på den lilla sötnosen som snoozar så gott i sängen.

Hmmm.. Kanske man ska göra hämnd och väcka honom nu? ;)
Nää, riktigt så elak är jag inte (a)


Huuh, vilket inlägg! Men är man rastlös så är man!
Later!!

Trötter himself, sötis



jag önskar allt var som förr










saknar er :(
måste bara kommentera , det är inte okej som jag såg ut då xD alla bilder är gamla .
/ Maria

jag har tråkigt!



asså fyfan vad jag har tråkigt , skulle egenligen vart med amanda i dag men hon kunde inte :( så nu sitter jag bara hemma och dör av uttråkning typ.
i morgon får jag jallafall träffa min kusin sanna :D vi ska sova på hotell med våra mammor och gå på spa , sen på kvällen ska vi ut och ät och änu snare på kvällen ska vi hitta på något kul :)

Puss

:)



wooho jag längat faktist , för att jag tror att kag ska få en mobil ;) hoppas verkligen jag får de .. annars blir jag beviken !
för min jag har nu går knappt att använda utan att skärmen trillar av ...

Helg!

Nu är det äntligen helg!

P kommer hit senare. Han ska hem och plugga å så först, eller nåt.
Var nyligen på ICA med Frida och köpte mitt fredagsmys, naturgodis.
Yummie yummie.      Jag och Maria har inte varit så bra på att blogga
senaste dagarna, men vi har våra anledningar. Jag har mycket att
göra i skolan å så. Sen har jag inte haft nåt att skriva helt enkelt.


Jag bjuder på bilder lite senare, tror jag. Om jag orkar, hehe.
I helgen kommer jag inte uppdatera så mycke. Helger växer
inte på träd you know ;) haha

Later!

sorry

hejsan sötnosar, jag har inte bloggat på typ 2 dagar pga vissa saker som jag inte tar upp.

men nu är jag tbx :)

jag orkar inte skriva något specielt , jag har vart hemma från skolan i dag jallafall .

Men bjuder på lite gamla bilder jallafall enjoy :D
jag och bästaste kusin :) <3



skolavslutningen i 9an , inga komentarer alla va typ bakis den dan xD


sanna och jag på midsommar:)


när vi skulle ut och tälta i sommras xD sanna och jag i mitten !


det var allt :) dom andra är för pinsamma att lägga upp ;)


Hejsan!

Matteprov idag! VG-MVG provet. OMG! det var ju bara lite svårt?! Jag svara på en fråga! EN! av fem dock, men det var ju a,b,c frågor också.. Gud så pinsamt dålig! Men jag förstår mig verkligen inte på matten.. -.-

Nu är jag iallafall hemma hos älsklingen. Ska sova här idag :) Vi har nyss tagit en varm dusch tsm, och nu ska han plugga lite. Så jag sitter bara och väntar på att han ska bli klar så att vi kan göra nåt roligt sen, det är sååå segt att sitta vid datan verkligen! Men just nu har jag inget annat val. Finns inte så mycke mer att göra. kan alltid försöka läsa klart boken som ska vara färdigläst till på måndag, men det får vänta. Tråkigt!

later!

Hola señoritas!

Ligger i sängen och känner mig grymt fräsch. Sminket är utkletat, mjukiskläder, förkyld, fult hår.. Jaaa, en total katastrof helt enkelt. Men jag är snygg ändå.. Haha! eller inte.

jag är så uttråkad, vet inte vad jag ska ta mig till! Men jag är iallafall taggad på en sak! Den 1 Maj ska jag, pontus, stefan och maria till grönan! Jag har inte varit där sen 2007! :O amazing! annars brukade jag vara där minst 2 gånger varje år, men jag antar att det blev to much tillslut? Som en liten "grönanpaus" helt enkelt xD Haha, nej men så det kommer bli roligt :D

gud vilket roligt inlägg. alla sitter som besatta och läser.

Disney<3

Vissa disneylåtar är bara för härliga att lyssna på :D haha, lite barnsligt, men så är det :)
Tror inte att jag är ensam om att tycka det ;)





Två av dom många låtar jag tycker om (y)

Matteprov & orientering

Matteprovet gick väl sådär.. Var ett G-prov, 7 frågor och jag svara på 5. Hoppas på att dom är rätt iallafall, annars kan jag inte få G. Sen efter matteprovet hade vi orientering på idrotten. Gud vad roligt! Det som är så kul! ... eller inte.. Hittade iallafall alla 7 kontroller, inte för att jag gjorde något.. Det var dom jag gick med som läste kartan, hehe jag är inte så bra på det..  Fick sällskap hem av Älskling också. Han stod och väntade på mig i 25 minuter och missade 4 bussar, bara för att vänta på mig, haha sötnos :)

Fick hem skinnjackan som jag beställde från H&M också! Riktigt snygg. Och den kom verkligen i tid! Alldedels för varmt för att ha vinterjackan nu. Höll på att dö av värmeslag idag juh!

Later!


har en sån där fuldag idag..

22:10

hejsaaan !

nu har jag pratar med några på msn :) och druckit te och ätiit sockerkaka :) mums hah. men nu ska jag hoppa in i duschen , sen sova tror jag . jag börjar bli trött xD och klockan är bara halv 11 snart . men det här blir mitt sista inlägg ! hörs i morgon igen när jag kommit hem till Älskling :D 

PUSS och gonatt !

 

 

As usually

Ska ner och göra en kopp te och fortsätta prata med folk på msn. Bland annat Maria som har sina smarta tankar om saker och ting "Vad skulle du göra om det låg en ormbebis i ditt ben?" Hahahahahah asså hon är den enda som kan komma med så sjuka random kommentarer eller frågor. Men det älskar jag med henne, hon kan få nåt så tråkigt att bli så kul!
Maria Palmberg is the shit (y)

Jag kommer inte blogga mer ikväll. Hörs imorgon!

duktigt

boken jag läser heter snälla pappa, nej. jag känner mig duktig, jag hatar verkligen att läsa , men ändå har jag läst 30 sidor bara i dag (y) men jar får ju inte G i svenska om jag inte läser den -.-


Kollat igenom garderoben

Hade inget för mig så kolla igenom hela garderoben. Hitta lite plagg som jag inte sett på years alltså! Typ in knögglade uppe på en hylla. Fresh! Men allt har typ sizen för en 12 åring.. Iallafall! hittade lite söta/roliga t-shirts ( som dock är magtröjor numera ) hehe ;)



Snygga huh? ;)

trååååååååk

hejsan blogglärare !

jag har sjukt tråkigt sitter och läser en bok som jag fått av skolan som jag måste läsa för att få G i svenska . men snart är det mat hoppas jag , jag börjar bli hungrig.
jag har verkligen lust att gå ut , men det är inge kul att gå ut själv direkt , kanske borde ta med mig min lillebror ut och övningsköra (moppen) han fyller ju 15 snart ;) får se hur det blir med det , om jag vågar låna ut den hah . men nu var det tydligen maaat .

uppdaterar mer sen !

Puss

här bjuder jag på lite bilder , har som sagt tråkigt ..







/ maaaaaaaaaaaaaaaaaaria

Jag känner mig duktig

Har kollat igenom kapitlet till matteprovet imorgon, och känner väl att jag har tillräckligt med koll för att få G iallafall. Det är inte varje dag jag får G på matte, men för en gång skull känns det som att det kommer gå vägen för ett G-prov. Go mig!
Känner mig typ skelögd nu. Alla siffror får ögonen att snurra bakåt i huvudet!


Study study

Ska lägga mig i sängen och försöka förstå mig på matten som vi har prov på imorgon.. Tur att man har lite glass som piggar upp en ;) Och en söt älskling som smsar.

 Ikväll ska jag börja med situps igen! Gjorde alltid det förut, morgon och kväll. Sen blev jag lat igen, men nu jävlar! Wish me luck.

Matteboken!

Tisdag.

heeeej !

kom hem från skolan för ett tag sen , när jag kom hem åt jag lite och så. nu sittern jag bara vid datan . det är sjukt varmt ute :D synd att det blåser bara . men det är riktigt skönt i solen , man borde enentligen va ute , men finns inget att göra .. !

i dag händer det inget speciellt vad jag vet .
men nu orkar jag inte skriva mer ! 
HEJDÅ :D





Maybe later

Orkar inte blogga så mycke just nu. Det får bli ikväll istället!
Later!


Innan jag åkte till skolan. Tagen med mobilen, dålig kvalite.

' Tisdag 07:08 '

Godmorgon!

För en gång skull är jag morgonpigg! Kan bero på att jag sov med rullgardinen uppe så att jag vakna 5 av att det var ljust ute? Men jag är vaken och det är ju bra. Slipper också stressa, yeeees. Var klar för en kvart sen och min buss går om en halvtimme. Sitter och äter frukost i lugn och ro., yummie in mu tummy.

Vi hörs efter skolan!

 

Countdown


Det är 7½ vecka kvar till sommarlovet!

Seg, segare, Andrea

asså jag är så sjukt seg! orkar inte göra ett skit! Sitter bara i sängen och degar framför datorn. Borde egentligen vara duktig nu och göra lite skolsaker, men icke. Har matteprov på onsdag som sagt. Och jag har lite sådär halvkoll på det alltså... Men vem fan orkar matte efter skolan?! buääääh, kan det inte vara bli sommarlov!

8 veckor kvar.. 

Latbarn

Så var den dagen över

Kom nyligen hem från skolan. Håller på att dö av hunger, skolmaten smaka jag-vet-inte-vad, men det är inget positivt. Mamma lagar mat så ingen idé att göra ett litet mellanmål. I-landsproblem säger jag bara.

Så vad händer nu? Ska se om jag orkar göra lite skolarbeten. Ska försöka börja skriva på en samhälle uppsats, sen har jag matteprov på onsdag (fick jag reda på idag!) omg.. och sen... har jag nåt mer att göra.. kommer inte på vad bara.. massa skit helt enkelt!

Dagen började iallafall bra. Vaknade bredvid han-som-är-väldigt-söt-när-han-sover-och-pratar-i-sömnen. Det första han säger är
P: "Jag har också smsat från Madison"
Jag: "Vad sa du?"
P: "Nej, det var inget"
Jag: "Haha älskling, pratar du i sömnen?" (han pratar i sömnen seriöst varenda natt/morgon! så jag är van med det)
P: "Nej"
Jag: "Men vad sa du?"
P: "Ja, du sa ju att du prata med Kalle?"
Jag: "Hahaha älskling! Du pratar visst i sömnen"
P: *ZzzzZzzzZZZzzzZzz*


Haha så här är det alltid, han pratar om helt random saker. Sötnos :)

Bjuder på bilder senare!

Måndag

Hej sötnosar :)

jag kom hem från skolan för 1 timme & 30 minuter sen . skoldagen gick segt .. men nu är jag äntligen hemma , nu väntar jag bara på att älskling ska komma. jag fördröjer nog tiden med att städa mitt rum , så det är fint tills han kommer :) hörs senare !

Puss

jag har inga nya bilder eftersom stefan har tagit tbx sin kamera :(

Det här blir mitt sista

Just nu sitter jag och pratar med älskling på msn :) men jag ska nog gå och sova snart .
jag börjar halv tio i morgon och slutar 13:40 , 3 lektioner som vanligt .
Det skulle verkligen vara skönt att ta moppen till skolan , det tar bara typ 20 minuter , så kommer jag hem på 20 minuter också , slipper hålla på att vänta på bussen, men min moppe går bara att kicka igång, och det är så jobbigt om man ska göra det på färgan så får man inte igång den liksom. så jag väntar nog med att ta moppen tills pappa har lämnat in den på service 

sen så kommer älskling hit vid 6 eller 7 i morgon kväll :) mys ! längtar redan efter honom. fast vi har vart med varan i dag :(
men nu sejer jag Gonatt & Sovgott

Bloggar i morgon igen !



här är en inte så tydlig bild på min moppe !


Nu är den beställd :)


nu är den beställd :D och den kommer om 3-5 dagar wiho ! den kommer vara perfect när man blir brun till sommaren också.

Trött..

hejhej !

vaknade nyss , har sovit i kanske en timme , vet inte riktigt . jag är sjukt trött . jag vet inte varför .ändå har jag gått upp typ 12 varje dag på lovet . men nu tänkte jag hoppa in i duschen , sen göra tee :D
 hörs senare Puss


1/7 - 09 <3

jag längtar till sommarloveet !

Vaxholm

Nu är jag hemma i Vaxholm igen. Skulle gärna ha stannat hos P & K en dag till, men som sagt är det inte lov längre...   Har precis duschat och ätit mig en glamorös middag, två mackor, och snart kommer älskling hit. Mysigt! Inte sett honom sen i torsdags, så det kommer bli kul att få träffa honom igen. Det kommer förmodligen inte bli så mycket mer uppdatering från min sida. Kommer ha fullt upp med att utnyttja tiden med Pontus, som ni kanske förstår.

Men ni får ha det så bra. Ska försöka uppdatera iallafall en gång till!
Later!

17:10

hejsaaan !

stefan åkte hem för en timme sen tyvärr :/ men han kommer hit i morgon igen efter skolan :)
men vi har jallafall haft en jätte mysig helg och dag , vi satt och åt lunch på altanen i solen , jätte varmt och skönt var det :)
nu vet jag inte vad jag ska göra , aja bloggar senare

Puss <3

14:58

Vi var nyss ute i trådgården. Varmt i solen, men sjukt kallt i skuggan! Petra klippte på äppelträden, Kasper sov och jag tog lite kort.

The house

Såhär satt vi bänkade hela kvällen igår, med godis och ostbågar. Vid varsin laptop och glodde TV.

Lill prinsen

Petra, flashar sina nya stövlar

Nu äre vår!


Happyface

Ikväll när jag kommer hem ska Älskling sova hos mig :D Dagen känns redan mycket bättre, även fast det är skola imorgon. Pojkvänner förgyller verkligen livet. Eller ska jag kanske säga fästman? Vi är trots allt förlovade ;) haha, men det låter ju j*vligt löjligt. Min älskade pojke, helt enkelt! :)

Längtar efter dig!

Var ett tag sen nu ..

Men nu när vardagen börjar komma igen så kommer jag blogga som vanligt ! sen vill jag bara påminna alla om att vi är 2 som har den här bloggen Jag (Maria) och sen Andrea ! för jag har sett att vissa komenterat fin blogg DU har , och det är väldigt störande ...

Men tillbaks till ämnet , jag har verkligen haft något att göra hela tiden på lovet tror jag , så har inte haft tid för bloggen . men kan berätta lite som jag har gjort..
Jag har vart med Andrea , vi har vart på bio :) det var mys , förutom att mitt bankomat kort inte funka ... så vi kunde inte köpa några popcorn eller något att dricka . men filmern var bra så det gjorde inte så mycket.

sen har jag träffat Amanda också :) vi vart i stan och shoppade och så , jag köpte en percing, ett par jens och en blus :) sen åt vi lunch i stan också på en mysig ute servering :)

sen har jag vart med Älskling också :) och vi har gjort massa saker under lovet , som jag inte orkar ta upp just  nu . men nu sitter vi på altanen i solen och dricker kaffelatte :) snart ska vi in och göra lite lunch , men nu ska jag och pussa på älskling :)

hörs senare / Mariaaaa

Motion

Åter igen har vi varit ute på en promenad. Till skillnad från igår så var det faktiskt väldigt varmt ute, skönt! 40 minuters promenad blev det. Nu är det lunch som gäller! Får se vad huset bjuder på.

Innan vi gick. morgonfrisyren duger (y)

Uppe med tuppen

Godmorgon på er!

Vakna för en liten stund sen och klockan är inte ens 8?! Ja ja, det är bara bra så att jag kan somna tidigt ikväll så jag orkar gå upp till skolan imorgon... Åååh skola imorgon...

Idag ska Petra dra med mig till babyland för att desperat hitta den där vagnen hon tjata om praktiskt taget hela kvällen igår x) Jag vågar inte tänka på hur länge hon kommer tjata/svära idag om den inte finns, haha!

Nu är det kaffe!

Sista kvällen att njuta av

för imorgon kväll är kvällen innan skolan.

sista inlägget för idag. Uppdaterar imorgon när jag vaknat :)
God natt på er, och sov så gott!

Bikini..?

Försöker leta efter någon snygg bikini på H&M, men vafan! Det finns typ bara en modell på bikinis där? och själv tycker jag att dom är ganska fula... Den skulle iallafall inte sitta snyggt på mig. Jag måste hitta en bikini! Man kan ju inte springa runt i samma som förra året, nej det funkar inte.

Var kan man hitta snygga bikinis?



Det här är vad dom har. Snyggt? Nej verkligen inte.

Frisk luft

Vi var nyss ute på en liten promenad med Kasper. Skönt att röra lite på sig! Synd att det var innan vi börjat svulla, haha.


Nockeby

Är hemma hos syster Petra och lilla Kasper. Vi har varit på willys och handlat gott till kvällen. Dvs ostbågar och godis, nyttiga som vi är. Petra sitter och grubblar över ett i-lands problem. "Fan vilken färg då! Jävla skit!" jaaa, vilken färg ska hon ha på vagnen? haha. Större problem får man leta efter ;) 

Och juste! har fått Petras gamla laptop! :D wiiiih, äntligen slipper man dela data!!!!  Känn min glädje/lättnad folket!

Later

Sötnos :)


sötiiiis

Beach 2010 huh?

båååååååågar

Lovet går mot sitt slut..

.. och jag har verkligen ångest för det. Jag orkar bara inte skolan, men det var väl ingen nyhet?

Vakna för typ två timmar sen. Funderar på att lägga mig igen och kolla på en film eller nåt. Är fortfarande sjukt trött. Men först, en koppe te!

schnygging..



Hemmakväll

Nu är det middag och sedan blir det Talang på TV som jag tänker bänka mig framför.. Imorgon hoppas jag på att få träffa P som så snällt dissa mig idag ;O Kommer inte palla blogga mer idag. Den uppgiften ger jag till Maria, så nu hoppas jag att du bloggar bra ;)

Later!

Fredag+Lördag

Hejsan!

Igår kom som sagt Maria hit. Vi bestämde oss för att åka in till stan och kolla på bio. Det blev filmen remember me. Jag förväntade mig att den skulle suga för jag fattade inte trailern som vi kollade på innan vi drog x) Men filmen var faktiskt riktigt bra! Se värd :) Vi kom hem igen vid 12 och var helt döda så det vara bara direkt i sängen, haha. Sen idag gick vi och solade solarium så nu känner jag mig inte lika blek längre. Är fortfarande blek såklart men ja.. Maria drog vid 2 idag till Stefan, så sen det har jag inte gjort så mycket, data typ... Ikväll ska jag och Frida tjocka oss iallafall! Även fast jag inte borde det.. Shame on me!

Later!

Vi för ett år sen :)

Hallåe!

Jag och älskling åkte hem till mig igår kväll. Vi gick till ica och köpte varsin B&J som vi proppa i oss framför en film. Sen vi 11 drog vi ut på en kvällspromenad. Vi mötte Hampus och stog och prata med honom i kanske.. 20 minuter? vi kom hem vid 12 igen. Härligt med långa promenader, och mysigt. Sen kände man sig ju duktig efter den där B&J som låg och gunga i magen, höhö.    

Pontus
åkte och gymma för ungefär en timme sen. Så nu väntar jag bara på att lilla Maria ska komma hit :) Får se vad vi hittar på :) skulle inte sitta fel med lite solarium faktiskt. Jag känner mig lite sådär blek... Dock har jag en brun-utan-sol lotion i mitt rum.. hmmmm...

Later!

haha, den bjuuuuder jag på, helt gratis!

jag suger på det här..

.. men jag har verkligen inte orken att tänka på bloggen när jag är ledig och har annat för mig. Ska kolla på film med älskling nu, och imorgon träffar jag Maria :) Så får se om det blir mer blogga imorgon! Håll ut kära läsare! ;)

Puss!

Sweetypie :)

en ny söt bild från Älsk ! <3



Älskar dig

Godmorgon bloggen .

hejhej

jag och Älskling vaknade för en halvtimme sen :) men vi har bara legat och myst fram tills nu , nu ska vi gå upp och äta frukooost ! vet inte vad vi hittar på under dagen , senare i kväll ska jag träffa Amanda . så jag ska va med henne i kväll , detska bli kul , var sjukt länge sen jag träffade henne .

men nu ska vi äta frukost uppdaterar senare !

Puss


Jag och Amanda , gamal bild

Dåligt med uppdateringen

men jag har inte haft nnågon data i natt eller i går kväll.

men i går kom min lilla kusin :) så vi åt middag med några i min släckt älskling var med också såklart ! bebisen spydde på mig när jag höll i den mindre mysigt :( men det var ändå jätte mysigt att va med henne hihihi

Efter de åkte vi hem till min farmor och farfar som också bor nära mig , för vi ville sova i deras stuga dom har på tomten , så vi får va lite ensamma hihi :) så vi var där och kollade film och lite så  ! myspys :)

sen i dag så vaknade vi vid 12 som vanligt -.- åt frukost och så , sen satte vi upp stutsmattan :D alltså hemma hos farmor och farfar :) sen åt vi lunch där också , och åkte lite moppe !
nu har vi åkte hem till stefaaaaan :) och här ska jag bara stanna en natt till :( så vi ska ha de extra mysigt i dag :) för i morgon blir det att träffa amanda :)

men nu ska jag och älskling sätta på någon film :)

Pussssssssss <3


kärlek <3

Hoppsan.... :)

Uppdatera aldrig igår, tänkte göra det med bilder och allt, men när jag hade kommit hem till P så kom jag på att jag inte tog med mig sladden till kameran så att jag kan lägga in bilder på datan.. -.- men men.. Jag åkte som sagt moppe hit, det gick bra tills jag kom till den långa branta backen innan älsklings hus. Det var fullt med snö och jag kom inte upp med moppen ! haha, men det kom några snälla människor och hjälpte mig släpa upp den :) Så tillslut kom jag fram! ;) 

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Kanske åker någonstans eller bara stannar hemma och myser. We'll see :)

Later!

godmorgon.

hejsan !

vi gick upp för typ en och en halv timme sen . åt frukost och så . nu tänkte jag hoppa in i duschen för att bebisen kommer nog snart :)  älskling är tråkig och sitter bara ch spelar på sin ipod hela tiden , väldigt socialt.... suck !

men hörs senare med bilder tror jag !

Puss

så blev det inte..

Skulle tagit halv tolv färjan till älskling, men både han och jag kände att vi skulle däcka direkt när vi kom hem till honom så jag ska åka dit imorgon istället :) funderar på om jag ska kriga upp mig själv vid 6 och sen komma hem till honom och väcka honom ;) moahahah, kan bli mysigt att sen få somna om bredvid honom... :) Kärlek är väll det bästa som finns? Synd för er som inte får uppleva det. Eller synd och synd, ni kanske helt enkelt inte förtjänar kärleken? Hmm, jag undrar vilket "folk" jag syftar på. Jo, dom som tror att dom är bättre än alla andra och trycker ner folk för att dom själva är så sjukt osäkra på insidan. Fyfan säger jag bara. jag tycker synd om er. Ha-ha-ha.

Nej jag är sjukt trött! Ska borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen och ringa älskling. Imorgon ses vi, äntligen! :) <3

Det är du och jag, älskling. Jag älskar dig

Nu blir det film med godis och chips + Hallonsoda :)

jag och stefan har precis kommit hem från en moppe tur i mörkret , mysigt men galet kallt . så nu tänkte vi krypa ner i sängen och kollade på baksmällen och svulla (a)  haha det är ju faktist påsk , och vi har fått sjukt mycket godis !
i morgon kommer tomas och carina hit med min lilla bebis kusin ! :D mysigt ! så får stefan träffa henne också  , 
 dom har kommit på ett namn till henne nu , det var på tiden , hon ska heta matilda :) gulligt .

men nu ska vi kolla film .

Pussssss <3

Yes!

Blir att åka till älskling snart :) Lånar halvbrorsans moppe så att jag slipper gå eller tigga skjuts ;)

Hörs kanske när jag kommer dit. Annars imorgon :)

pöss!

hemma igen :)

hej allihopa :)

i dag har jag och älskling vart ute nästan hela dagen :D
vaknade vid 12 tiden och åt frukost och så , sen vid 3 tiden så grillade min familj typ korv ute , så vi åt lite lunch med dom , efter de tog vi fram min moppee :D så vi har typ vart ute och åkt hela dagen ! mysigt

men nu äre mat :) 

Pussssss <3

lite bilder från dagen


den här tröjan fick älskling i sitt påskägg av mig :)







haha lånade älsklings kläder , dom har lite stora (a)

En film senare..

.. det blev inte Snakes on plane. Istället kollade jag på Säg att du älskar mig. Haha, finns det någon fulare film? Då syftar jag på skådespelaren. Hon är så ... humor.. xD "Men hallå.. Vet du hur stor den äh? och hur tjock den äh?" HAHAHA. Bättre skådespelar talanger har jag då aldrig skådat x) Nej nu ska jag inte vara så ;)

Ska ner och göra mig en liten glamorös middag. Det vill säga, nudlar! När man är ensam hemma, med syster, tager man vad man haver. Nuuuudels!    Senare ikväll kanske jag åker till P? Om han inte var upptagen hela kvällen. Det blev lite ändrade planer :) Så får se hur det blir, hoppas hoppas!

Nudlar, here i come!

har desperat försökt få igång det, men icke... Har legat oanvänt i hundra år. Kanske förklarar saken? xD

Osminkad. Så ingen titta-in-i-kameran-bild


Tidsfördriv

Håller på att ladda ner Snakes on Plane. Har inget bättre för mig så ska sätta mig med min godispåse och glo film.
har kollat på trailern, och den verkar lite psyko? Efteråt kommer jag väl gå runt och ha panik över att det är ormar i hela huset? XD

Morrn morrn!

Vakna precis. Kom hem vid 11 igår från påskmiddagen. Det blev en helt okej kväll :) Snodde som sagt med mig nintendot hem, men det är typ glapp i kontaktintaget i det så det funkar inte som det ska :( Jag som var taggad på Mario Party 3, hahahah. Well well, you can't have it all.. Eller?  Får be morfar laga. Och sen så fick jag mitt påskägg igår, uuuh vad mycket godis jag har i mitt rum nu alltså.. Inte bra.. x)

Vet inte vad som händer idag riktigt, Pontus är fortfarande hos en kompis så blir inte av att träffa honom.. :( Saknar min lilla goseplutt redan (a) men han kommer inte hem förrän på tisdag så.. :/

Får se vad dagen bjuder på idag!
Later

Glad påsk !

hej alla glada !

inte haft tid med uppdateringen i dag , fick lite bråttom i morse. jag skulle möta älskling vid 2 :) sen skulle vi åka hem till min farmor och farfar som bor typ 15 minuter ifrån mig med bil :) och äta påskmiddag , det var lite mys sådär. jag och älskling åkte dock hem till mig vid 5 tiden . och nu på kvällrn har vi bara myst :) nu tänkte vi gå ner och äta lite kvällsmacka och te :) uppdaterar i morgon igen !

Pussss

känner att min och andrea's blogg är ganska tråkig för tillf'llet, men vi har lov så det är inte så konstigt !


lite bilder!


dom här söta gubbarna fick jag i mitt kinderägg ! de blå är stefan och den gröna är jag hahah


mina och älsklings påskägg vi har fått :D


älsklings rumpa !

den här kudden fick älskling av mig på våran 9månaders dag :)

Glad påsk!

Senare idag ska jag åka på påskmiddag hemma hos min syster Mikaela, trevligt :) Ska då också baxa med mig hem nintendo 64. Haha, sjukt gammalt spel, men dock så roligt! ;)   Pontus åkte hem vid 1 idag. Så hittills har jag hunnit duscha, plattat håret och sminkat mig. Känner att min och Marias uppdatering inte har varit den bästa dom senaste dagarna, hehe. Men som sagt, det är lov och man har annat för sig. Jag sa försöka bli bättre! Promise. Du med Maria, hoppas jag ;)
Äre inte idag man får påskägg förresten? Haha, noll koll. Inte för att jag behöver det med tanke på min godispåse jag har .. x)

Törstig - vatten!
Later!



Färgar håret ! :)

hejsan !

just nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att jag ska tvätta bort det :) mörkbruuunt ska det bli :)
jag har inte tagit kort på sakerna jag köpt en , jag gör det i morgon i stället , orkar verkligen inte nu , är skit trött . så jag ska nog gå och sova snart !

det betyder att det här blir mitt sista inlägg !

Sooooooooooov gooooooooottt !

minnen <33

Här kommer lite gamla bilder , enjoy !






 

Hola qué tal?

Och till att börja med vill jag säga att Pontus tror att --> ` heter aposang :) hahahahaha

Idag har vi varit i Åkersberga och tjockat godiiiiiis! :) Sumobrottare är min förebild. Eller? sen har vi kollat på disney film och myst :D Efter det somna vi (a) Vakna efter en timme och satte oss vid datan och spela wow, haha! och nyss har vi kollat på Talang 2010. Det var ju lite kul sådär x) Gula gubben for the win! Skämt å sido.

Nu ska jag pussa på min älskling som sitter här bredvid mig och ser vääääldigt söt ut i sin nyklippta frisyr :) 1 år och 4 månader med älsklingen föra några dagar sen (a)<3

(skulle egentligen haft en bild på P, MEN han blev sur på mig så jag tog bort den. Tråkmåns!)

gooooooooodis

Fredag .

hej hej !

I går så hade jag det mysigt med älskling , vi firade som sagt 9 Månader tsm .
men i dag vaknade vi vid 10 tiden , och gick upp ett tag senare , jag skulle jallafall hem i dag . för att han ska lana med några kompisar . och jag skulle åka och shoppa med mamma :) men vi ses i morgon igen :D då kommer han hit , för vi ska äta påskmiddag med min släckt typ :) mysssigt ! så sover vi hos mig sen :)

men som sagt var jag och mamma och shoppade , jag hittade..   en skinnjacka, skor, hårfärg, underkläder,plattång och en sak till min älskling som jag inte kan avslöja :) juste ! sen köpte vi lite kläder till min lilla bebis kusin som kommer på måndag :D
jag ska ta kort på allt senare ! 
och i kväll ska jag bara va hemma och inte göra någonting ...

men nu ska jag ner och äta middag , pomesfritt med kyckling :D

Pusssss

H&M

Fick hem två av mina 4 saker idag från H&M. Dom blåa shortsen och det blåa linnet :) shortsen var mycket mer blåa än vad dom såg ut på hemsidan :O Men söta ändå :) och linnet köpte jag en större storlek så att man kan ha leggings till. Schnyggt! :)


PÅSKLOV :D:D:D

hejsan !
inte haft tid att uppdatera i dag , men nu passar jag på när Älskling ändå är på ica .
jag har vart på min prao i dag på salta stänk, men det fanns så lite att göra där , så jag fick gå hem vid halv 2 . sköönt ! sen åkte jag hem till älskling , men han var inte hemma en , så jag somnade , sen vaknade jag när han kom hem av att han hälde vatten på mig ! snällt.. :) verkligen hah
sen så kollade vi lite på tv, hans föräldrar skulle bort ett tag ., så jag ocg stefan fick laga middag i dag , och jaa.... det blev väll sådär xD gick att äta jallafall
och nu är han och köper godis med hans lillebror och hans kompis , till i kväll . vi har ju vart tsm i 9 månader i dag :D . så vi ska ladda ner någon film och bara mysa!
jag ville gå på bio , men det går inga bra filmer just nu som vi inte redan sett . så det blir en mysig hemma kväll !
men ni får ha en mysig kväll , kanske uppdaterar senare
Pussssssss

Älskar dig föralltid <33333333

Påsklov!

FYFAN VAD SKÖÖÖÖÖÖÖNT!!!!!!!!!!!!

uppdaterar bättre senare, har annat för mig just nu! Puss