onsdag !

hej sötnosar !
I dag har jag vart och bowlat med klassen i gullmarsplan, det var väll sådär , ganska kul i början faktist . efter de åkte jag och några i min klass in till stan och åt på donken och kollade lite i affärer:)
efter det åkte jag vidare hem till min Älskling som jag inte träffat sen Söndags ! så det var myssss :D
just nu är han nere på ica med hans lillebror och hans kompis och skulle handla något till i kväll, till mig skulle han köpa en ben&jerrys . söt han är (a)
och om 50 minuter äre AA (andra avenyn) längtar ! man kan verkligen inte sluta kolla nu när det är så spännande ! på 1an klockan 21:00 för er som inte vet !
men nu ska jag kolla lite andra bloggar innan älskling kommer hem igen :) ha en mysig kväll !
Pusspuss
den här söta bilden gjorde älskling till mig i veckan . så j*vla söööött !
"älskar dig också mest av allt i hela världen "!
I morgon har vi 9 månader tillsammans ! :) kommer alltid älska min stefan sundberg ! <3333333333

31 Mars

Hellu där!

Kom precis hem till älskling. Han ska plugga lite först nu så jag har tid att sitta vid datan och bland annat blogga lite :) Idag slutade jag tjugo över ett. Hade egentligen idrott sen också men jag orkade inte gå på den för att det skulle vara fys. Tråkigt som satan. Imorgon får jag lov :D Halleluljah moment! En mindre rolig sak är att jag har prov imorgon så jag måste vara lika duktigt som älsklingen min och plugga lite sen. Webbdesign prov. Woooh!

Later!

Nyfärgat!

Ingen utväxt eller så! Pretty pretty. Ingen snygg bild direkt, men är omsinkad och ful så ingen bild framifrån idag xD Det får bli imorgon! :)

Nu blire SHF

Svenska HollywoodFruar! Missa förra veckans avsnitt så måste ta igen det nu på datan!


* TV3 Play och SVT Play
Utan dem hade jag missat båda mina favorit program! (SHF & AA - Andra Avenyn) För det värsta jag vet är att behöva anpassa sig efter TV tiderna.. 

Så här ser bikinin ut !



fin va :D

18:36

hejhej

jag håller på och kollar runt på hm:s hemsida om det finns något fint att beställa hem , jag har hittat en bikini , jag hade lite svårt vilken jag skulle beställa , men nu har jag bestämt mig :D sen har jag hittat en bh och ett par passande trosor till .

vad mer kan man seja , känner att det här inlägget är lite onödigt , men ville bara skriva av mig lite xD
i morgon blire bowling med klassen i gullmasrplan. kul... verkligen , med min tråkiga klass blir det inte kul någonstans , skönt att man ska byta skola efter sommaren :)

men nu äre mat .

hörs senare , puss

Utväxt, hejdå!

Färgar håret! :D

Såg typ flint ut med min blonda utväxt! haha
schnyyyygtg!

Besök

Nu är Petra och Kasper här! :) det har dom varit i någon timme nu, trevligt trevligt. Har tagit några söta bilder på den lilla prinsen som jag tänkte lägga upp :) Enjoy :D





tisdag :)

hej hej

i dag har jag vart hos tandläkarn i danderyd , men när jag kommer dit står det att dom har flyttat till odenplan :S och jag skulle vara där om 10 minuter då , så jag hade aldrig hunnit. snällt att dom sejer något om att dom har flyttat liksom ...
men men så det var bara att åka hem igen.. så jag kom typ hem vid 12. sen dess har jag inte gjort något specielt , jag är så sjukt uttråkad....
men i morgon blir det att åka till älskling jallafall :D <33

hörs sen
Pussss

Aloha!

När jag vakna imorse mådde jag illa och hade huvudvärk så stannade hemma från skolan. Mår bättre nu iallafall så går förmodligen till skolan imorgon. Idag har jag bara städat mitt rum och börjat läsa på en bok, "besatt" heter den. Hatar att läsa, men måste göra det eftersom att vi har fått en sån uppgift i svenskan. Sen ska vi redovisa för klassen vad vi läst. Wooh vad intressant, alla bryr sig säkert jätte mycket om min bok och vad jag tycker om den! Neeeeeeeeeeeeeej! Jag bryr mig inte ett skit om vad dom andra har läst för böcker iallafall. Ointressant så det skriker om det.

Nu ska jag fortsätta smsa med älskling. Och snart får vi besök av Petra & Kasper :D

Haha på baksidan står det i en ruta "Varning! Kan skada din nattsömn allvarligt" Ska man tro på det? Let's find out...

Bara lite mascara på överögonfransarna.. och lite trött sådär

man måste våga bjuda på sig själv, eller nåt sånt

Gonatt & Sovgott

just nu sitter jag och pratar med Älskling på msn :)
men jag måste börja lägga mig snart , inte för att jag ska till skolan i morgon  , men jag ska upp för attt åka till tandläkarn i danderyd , jag åker vid halv 10... suck
men hörs i morgon

Pusspuss <3


Hiss& Diss

då kör jag också en lista då :) nu när Andrea gjort nya fina skyltar :)


Att ha pojkvän :det är något av det mysigaste som finns ! bästa som finns , att älska någon !
jag sejer det kort , att ha pojkvän är de bästa som finns ! förutom dom här småbråken som kommer upp ibland . men jag älskar verkligen dig , stefansundberg ! <333333
jag har det alltid bäst med dig ! vi föralltid <33

Påsklov: snart är det påsklov , det ska bli sjukt skönt ! längtar :)

Andrea Älgekrans
jag har aldrig hittat någon som har samma humor som oss , vi har så sjukt många minnen i hop ! om man har alltid lika kul med dig :)




Mensvärk:fyfan sejer jag bara , det är det jobbigaste som finns ! att ens ha mens .. jag totalt DISSAR MEEEEEEEEEEENS OCH MRNSVÄRK !!!
förstör bara...

HAHAHAHAHAHAHAHHA

NÅGON är avundsjuk på mitt utseende? Men vågar inte riktigt säga det på rätt sätt ;) Jag kan gissa vem som skrivit kommentaren. Anonym huh? Feeeeeegis ;)

för er som inte ser:
" asså hade jag sett ut som du så hade jag tagit livet av mej. du är ju SVINFUL"

This is it


* Online shopping
Hur enkelt och praktiskt som helst! Om man nu är för lat för att ta sig till stan. Eller om man helt enkelt bara vill slippa att trängas runt inne i affärer och slåss om de sista plaggen.

* Ben & Jerry's
Sjukt otroligt gott! MEN sjukt otroligt onyttigt och dyrt!


* När pojkvänner föredrar dataspel före sin flickvän
Det är inte okej killar! Skärpning!

* Skolan
Behöver jag ens förklara mig?

Lite för mycket av det goda

Jag och Frida var på ica förut och köpte varsin B&J. Snäll som mamma är betala hon. Mamma betalar. Istället för "pappa betalar". Snart måste jag släpa mig ut med hunden på kvällsrundan. Längtar efter att få ta mig ut i det varma vädret.. Eller?

Just nu sitter jag och pratar med älskligen på skype och med Maria på msn. Synd om oss två, för vi har inget att göra. Underhåll oss, tack!

Blonda hår<3 saknar det, men ändå inte

18:15

hello :D

nu har jag sovit i 3 timmar (a)  skönt , hade kunnat sova längre om älskling inte hade ringt och väckt mig :(
men jag börja kolla på den där filmen men somnade direkt typ , nu kommer jag typ inte kunna somna i kväll (y)

Det var någon som komenterade om jag ska sluta skolan , och nej det ska jag inte , jag har bara andra saker för mig dom här dagarna ;)


tagen nyss, hihi


17:44

Jag är så jävla trött! Skulle lätt kunna somna nu, om jag la mig ner så att säga. Är helt slut i huvudet! Ska försöka kolla lite på det vi ska kunna till webbdesign provet på torsdag. Orkar inte. Dööööda mig.

Juste! Igår hade jag och P varit förlovad i 4 månader (a) Och imorgon har vi varit tillsammans i 1 år och 4 månader! Är världens lyckligaste med världens bästa pojke <3

Snart är det påsklov också gott folk! På torsdag - 3 dagar kvar! Taggad till tusen!

Nej nu ska jag lyfta på min söta rumpa och gå iväg från datan för att plugga. Jag vet själv att jag kommer ta fram allt jag ska plugga på, börja läsa några rader och sen skita i det. That's me. Not goooood.

Hejdåååååååååå

Älskling, jag är hemma!

Skolan sög. Som att jag ens behöver berätta det? Haha

Just nu sitter jag faktiskt och skriver på den där jävla engelskan. Idag ska jag bli klar! Har huvudvärk så lite jobbigt är det att försöka jobba då, men men man gör sitt bästa. Jaaa.. Jag och Maria har inte varit bäst på att uppdatera i helgen, men som sagt har vi pojkvänner och har inte tid för bloggen då ;) Men ni överlever, eller hur? ^^ Men på vardagar är våran uppdatering bättre än bäst!

Tillbaka till engelskan
Later!

Ser det inte kuuuuuuuuul ut??


En sån där titta-inte-på-mig dag

hemma

hejsan !
slutade 11:40 i dag , skönt . bara de att det gick inte buss hem , så jag var tvungen att åka en annan väg , som tar typ 2 timmar.. mindre kul . misslyckad dag det här kommer bli också , för jag ska inte göra någonting,, bara sitta hemma.
en sak är skönt och det är att det här var min sista skoldag ! , för dom andra dagarna är jag inte i skolan . :D

men nu ska jag sätta på sex and the city

Puss


School

Sitter i skolan. Har lunchrast. Tänkte göra klart tidningen som ska in snart. Och sen när jag kommer hem idag har jag typ sjukt mycket att göra? Skolan tar livet av mig alltså. Men snart är det påsklov! Skönt värre!

Igår sov P hos mig som sagt. Till middag gick vi till pizzerian och beställde en varsin kebabrulle. SHIT vad dom är stora, jag åt typ 1/3 ! Men gott vare :D Sen fastna P framför en film med mamma och mats som sagt. Så jag gick och la mig i sängen tills han senare kom och myste ner sig hos mig :D

Men nu ska jag fixa med tidningen!

Later

bored

är trött och uttråkad. Pontus ville kolla på 2012 som min mamma och min plastpappa skulle kolla på. Jag har ju redan sett den så lite lame asså. Har dock stått ut i typ en timme nu eller mer.. Men nu gick jag hit till datan och slängde in ett litet inlägg istället. Onödigt men det har varit lite dåligt med uppdatering i helgen. Hehe.. Blir bättre på vardagarna ;)

Men nu ska jag ner och försöka släpa med mig P i säng. Så vi kan mysa lite. Tolka det hur ni vill.

Godnatt!

jag har sjukt tråkigt...

Därför ska jag bjuda på lite gamla bilder ! mina och Andrea's gamla fjorts tider xD


haha , jadu Andrea , vad hände efter jag tagit denna bild xD
tagen 08 tror jah

jag i 8an tror jag , orange hårig typ :O








SLUT

som här två ska beställas :D

Låt den rätta komma in

jag har nyss kollat på " låt den rätta komma in "
ganska konstig film tycker jag :O , men den var lite läskig .

Hatar söndagar

hejsan bloggläsare !

jag har precis kommit hem från älskling , snyft :(
har inte hänt något i dag , vi sov typ bort hela dagen , mysssigt :)
sen så har jag haft hårinpakning i hela mitt hår , så nu är det lent.

inge mer att säga ,

Pusss

Söndag..

Idag drar jag och P hem till mig och sover där. Imorgon är det skola igen. Fyfan säger jag på det.

Något mer har jag inte att tillägga just nu. Pöss!!

Hoppsan..

Har inta haft tid att uppdatera.. Igår var jag inte så bra på det heller.. Har varit med Pontus och vi har haft annat för oss än att sitta vid datan. Precis som Maria sa är det svårt att hålla koll på bloggen när man har en söt pojkvän nära sig :) haha.

Idag var jag och älskling i Täby C en stund. Jag hittade lite saker jag ville ha, men som jag egentligen inte behövde. Mest impuls köp, men otroligt nog så höll jag mig. För jag ska börja spara pengar eftersom att jag är så bra på att göra av med allt direkt.. (a)

Men nu ska jag gå och mysa med älsklingen! :)

Hörs imorgon!

mot solariumet :D

nu ska jag gå och sola lite :)

eftersom älskling ändå pluggar !

Puss

lördag!

hejsan :)
lite dåligt med uppdateringen för både mig och Andrea , men båda vi har annat för oss en att sitta vid datan när vi är med våra pojkvänner, ellerhur Andrea ? ;)
Men i går blev min och älsklings kväll inte så lyckad, jag kom hem till han vid fem tiden , sen åt vi pizza till middag hehe , vi som försöker att va lite nyttiga , menmen . efter de gick vi till ica och köpte lite gott till fredagsmyset !
sen ladda han ner beck ( i stormens öga ) , men båda somnade under filmen . och vi vaknade inte förens halv 1 ! sen gick vi direkt till sängen och la oss , vi hade legat i hans mysiga soffa och kollat :)
så kvällen blev inte lyckad als , eftersom båda däckade i soffan.
men vi får göra ett nytt försök i kväll haha.
men vi har inte planerat så mycket att göra i dag eftersom stefan har lite plugg att göra "/ , jag ville gå på bio , men det går inga bra filmer just nu ... Alice i underlandet har man ju sett. men vi får helt änkelt se vad som händer :D

ha en bra lördag !

Puss <3
Klicka för att stänga bilden

Helg, äntligen!!

åååh vad skönt! Äntligen helg!
Slutade kvart i två idag. Så tidigt på en fredag tackar man inte nej till. Och vi kollade på Twilight sista lektionen så det var inte direkt ansträngande ;) Innan lektionen gick jag och några tjejer i klassen till statoil och köpte lite tjockt till filmen. Haha? och jag som sa att IDAG skulle godis förbudet starta. Men vi kör på det imorgon va? ;)

Om ungefär en timme kommer älskling hit :) Då blir det att pussas och kramas i mängder! :D
Nu är det mellanmål.

Later!


Tyrkisk peberr blev det till Twilight! yummie in my tummy.
Hahah, namnet... x) TURKISKA PEPPAR

Hellu!

Han såklart inte uppdatera imorse eftersom att jag gick upp en halvtimme innan bussen gick x)

Har precis haft webbdesign. Går sakta men säkert framåt med hemsidan. Idag äre fredag gott folk! Helg helg helg :D Längtar efter min gosis sjukt mycket! Så det kommer bli hur mysigt som helst ikväll när han kommer (a)

Om 10 minuter har jag lektion i den här datasalen igen. Grafisk kommunikation. Låter hur tråkigt som helst, men det kan vara roligt. Vi arbetar för det mesta med Pohotshop, och såna där program you know. Däremot är jag hur hungrig som helst! Kommer inte kunna koncentrera mig. Har varit halvt död under webbdesignen också, ser typ suddigt så trött jag är, haha! Helt seriöst - kanske behöver glasögon? :O naaah... :)

Men fyfan vilket segt inlägg. Men eftersom att jag tog tiden att skriva det så publicerra jag det också xD

Hörs när jag kommer hem sweeeeties!

Bilder jag tog under fotolektionen för några veckor sen. Temat var "En dag i Täby"




Bjöd bara på två, men visst är dom snyggiish? ;)

Godmorgon !

hejsan alla blogläsare !
jag gick upp halv 8 i dag , men jag börjar inte min prao fören 11 :O:O:O vad ska man göra all den här tiden , jag är sjukt rastlös!
anledningen till att jag gick upp så tidigt , var för att min pojkvän gick upp då , så jag blev pigg . menmen , mysigt att hålla han sällskap.
nu sitter jag här och dricker te , och kollar lite saker på datan , ska väll börja fixa mig snart kanske .
juste! , jag fick en gratis tröja från salta stänk i går , gulligt !
jag kan ta kort och visa senare . men nu ska jag göra annat ,
Pusspuss
söta bilder Andrea hade laggt upp, minnen <33

Hiss och Diss




Bubbelvatten
jag måste hissa bubbelvatten , det är så sjukt gott ! älskar det ! extra gått med smak också . det är inte så onyttigt häller.

Sommarkläder:
snart kan man börja använda sommarkläder igen ! det är så mycket finare en alla tjocka vinterkläder man måste ha på sig. och så skönt och bara kunna gå med linne och shorts på kvällen

min pojkväns rum: älskar hans rum , stort, mysigt, fint !  allt är bra med hans rum :D





Skolan: allt är verkligen dåligt med skolan  !!! hata!

Att vänta: det är något av det tråkigaste jag vet.

Sängen väntar

Bild time!

Nu fortsätter jag min gamla bild visning! Kul va? ;)

Balen i 9an. Jag och Maria :)

Jag och Maria. Sommaren 08 :)

"Nej vi är inte hungriga..." *pojkar lämnar stugan* "MAAAT! FÖR FAN!" *rotar i väskan* hahahahaha
 
Solarium perioden (y) bra tider


Våra disneykvällar <3 Hahahaha och det goda te't!

Våran lilla fjortis period - ändå snygga ;) haha

Det är så det ska va :)<3

Syslöjden i 9an. Good old times :)

Inte så bra..

Sitter och trycker resten av chokladbollarna jag och frida bakade igår. Sa jag inte beach 2010?! Skärpning nu vafan! Haha, jag suger på det här. Från och med imorgon ska jag se hur länge jag kan klara mig utan sötsaker. Jag gissar på några dagar. Om ens det x) Fast jag ska göra mitt bästa. Nu ska fettet bort! Vill ha bort minst 5 kilo på kroppen. Jag tänker dock inte berätta hur mycket jag väger nu, that is my little secret ;)

Wish me luck!

Gummitarzan, som han kallas (vem? tänker ni), kom precis hem från ICA. Och han hade köpt en päroncider åt lilla mig.. MEN, det är något fel på den...  "Alkoholfri" !? :O

E n g e l s k a

Nu har jag äntligen börjat med engelskan! Det var på tiden va? Det var ett jävla tjat på mig om engelskan x) Men nu äre slut på det!

I Helgen ska jag vara med min älskling! Han kommer hit imorgon efter skolan, mysigt :) Får se vad vi hittar på. Kanske släpar med mig honom till en liten shopping runda i stan, och kanske någon bio om det går nåt. Går det något bra på bio nu förresten? Alice i underlandet var ju lite av en besvikelse.

Juste! Alldeles nyss beställde mamma hem saker åt mig från H&M! :) jag hittade i och för sig bara 4 saker jag ville ha, men får väl be henne snällt att beställa mer om jag hittar nåt ;)



hemma :D

jag kom hem från min prao för typ en timme sen , det har nästan inte vart några kunder i dag , men jag har vart lite med camillas söta bebis :) sen packat upp lite varor m.m
så nu är jag hemma hos älskling igen :D
jag hann inte ta några bilder i dag , för jag fick lite bråttom i morse  . men de tar jag senare typ !
hörs
Pusspuss !
jag och Älskling för 9 Månader sen (a)

Laddar..

Ska bara bjuda på en liten bild. För att det var så länge sen.. Typ..

Uppdaterar igen om någon timme eller två.


Inte den bästa ta-kort-på-sig-själv-dagen

Trött och sliten

Kom hem från skolan nyss. Gjort en kopp te och nu ska jag sätta mig och skriva klart engelskan... Okej det ska jag inte, men sen.. Som jag sagt i några dagar nu..

Bjuder på lite bilder senare, håll utkik! :)

Godmorgon!

jag gick upp för 20 minuter sen , så nu har jag nyss ätit frukost ,sitter och smsar med älskling också , han åkte till skolan vid 9 . Jag börjar inte min prao förens 11 sköönt :)
men nu ska jag börja sminka mig lite ! så hörs sen , med bilder !
PUSS

Webbdesign

Sitter i skolan. Har webbdesign. Vi ska göra våra egna hemsidor nu. Jag ska göra en hemsida om min mammas smyckeföretag "Wilja Of Sweden". När vi ändå har det ämnet uppe kan ni ju alltid ta era söta ansikten och kolla in det - www.wiljaofsweden.se

Wish me luck!

Uppdaterar när jag kommer hem!
Blir runt fyra någon gång.
Later!

Onsdag

hej ! alla söta bloggläsare !
lite uppdatering i dag för min del men jag är hemma hos Stefan .
men dagen började med att jag försov mig , sen så hande jag nationellt prov i engelska klockan 9 , seluta 10. då mötte jag upp mamma i gustavsberg centrum eftersom jag hade utveklingsamtal klockan halv 2 , vi fördröjde tiden med att handla mat , och sitta på ett mysigt fik :)
sen kom jag hem vid halv 3 , åkte till min älskling :)
ska sova här till lördag :) mysigt !
men nu ska jag hoppa in i duschen med min älskling !
Pusspuss <3

Snacks + Film

Nu har Frida och jag varit på ica och köpt nödvändigheter till en film. Det vill säga chips och ostbollar! Sen har vi bakat negerbollar också. Chokladbollar* för er som är otroligt petiga. Men det heter negerbollar, så vad ska man göra? Inget rasistiskt med det.

Nu blir det "Yes man" :)

What to do?

Är jätte trött! Klockan är bara sju vafan? Och ändå sov jag typ till tio idag. Jag borde inte vara trött! Men är väl trött för att det inte finns något att göra. Kanske ska göra engelska uppsatsen? Nöööh orkar inte! Och sen ska jag skälla lite på Maria också. Du har inte uppdaterat på hela dagen! *smisk*

Nu ska jag göra te! :)

Jag och min bebiiiiis :D Blonthår <3

Home!

Kom hem för någon timme sen. Jag trodde jag skulle dö på bussen på vägen hem. Inte bokstavligt talat, men ni fattar?
Så fort jag kom på bussen så kom det en pust av häst, ko och stall!! Så luktade det i hela bussen. Mest värst där jag satt, för det var typ ett helt dagis där som förmodligen hade varit på en bondgård eller nåt. Ingen kommentar på det. Fyfan vad det lukta. Jag behöver nog skicka in min jacka på kemtvätt. Lukten har väl satt sig i den. Och jag behöver en rejäl dusch! Blääääh!

Onsdag 10:12

Godmorgon!

Är precis färdig för att gå till skolan. Dock ska jag inte åka för än om typ en timme. Börjar tjugo i ett. Egentligen inte, men tog mig en liten sovmorgon. Så vad händer idag? Jag har prov i idrott. Måste kanske plugga lite till innan? Får bli på bussen till skolan. Sen ber vi till "gud" att det går bra, haha! Och så måste jag bara säga lycka till, Maria! Det kommer gå bra på engelskan, jag tror på dig :)<3

Nej nu ska jag fixa lite.
Hörs när jag kommer hem! Vilket borde vara vid.. 3 någon gång.

Godnatt Bloggen !

nu ska jag snart gå och sova tror jag , i morgon har jag nationellt prov i engelska - uppsatts , hm det kommer inte gå bra någon stans ! menmen , bara att göra sitt bästa ,

Gonatt !



klar för att sova :)

Västkusten !

I sommar ska jag och Älskling till västkusten med min familj :)
och han och jag kommer bo i en sån här mysig stuga :D <33

mysigt att sitta där på sommarkvällarna ! (a)
med den man älskar :) <3

Kvällsmys!

Nu ska jag ha mitt lilla vanliga kvällsmys så att säga. Ska göra te och macka, och sätta mig framför tv'n. Låter inte det skönt? Jo såklart, MEN ett stort minus är att jag ska släpa med mig häftet om träningslära etc. för att jag har som sagt prov imorgon. Dags att börja plugga nu känner jag.

Hörs imorgon innan jag drar till skolan förmodligen. Om jag hinner.
Later!

Något som behövs när man ska ta det lugnt..

Nighty nighty!

hjälp ? :(



jag kan inte bestämma mig !
fast den röda i mitten skulle jag beställa i svart inte röd , om jag ens ska beställa den :)

Sommar..

Längtar verkligen till sommaren! Då kan man gå runt i short och linne till och med på kvällen. Fyfan vad skönt! Stanna ute hur länge som helst. Inte behöva tänka på skolan eller läxor. Jag ser inget negativt med sommaren.

Bara 10 veckor kvar till sommarlovet!



Tog bilderna förra sommaren när jag var ute med Maria :)
Tyckte dom var härliga :D

Vanlig konversation...

Alltid lika humor att prata med Maria på MSN. Man sitter seriöst och skrattar för sig själv. Härlig dam det där!

NY DESIGN ! :)

hejsan !
ny design som ni ser ! bra gjort Andrea ;)

bjuder på en skit gamal bild , hahah när jag va wannabe fjortis typ ;O


hahahahah jag bjuder på den ! att jag vågar :O

PEACE!

Bara för att jag kände för det antar jag? :)



(liter sådär slarvigt utklippt ja..x)

Later!

Ny header

Självklart måste det vara rosa :D

snart fyller jag år :D

Den 20 april

och jag önskar mig denna !

 


många sejer att den är dåli , men jag vill ha den för att den är fin :D och jag använder ändå bara mobilen till att smsa och prata i den !

Tja snyggingar!

Kom hem från skolan för en stund sen. *antecknar* ?
Idag måste jag plugga till idrotts provet som är imorgon. Och jag har inte pluggat nånting ?! Smart.. Och ännu smartare är att jag försov mig så att jag missa första lektionen. Jag känner att skolan inte riktigt är min grej asså. Och ännu ännu sämre är att jag inte har lämnat in en uppsats i engelskan som jag skulle ha gjort klart idag, men jag har inte ens påbörjat den?! vad är mitt problem? Jo, jag orkar inte. Hej!



Later!

Tisdag !

hejsan !
sluta halv 12 i dag , mamma kom och hämtade mig i skolan . har inte mycket att seja om , dagen , ska bara va hemma i dag :(

puss

Bjuder på lite bilder jallafall !




Måndag !

hejsan alla glada :)

lite dåligt med uppdatering i dag , men jag är med min lilla Älskling :)

Men i går var det söndag , och då åkte vi och hälsade på den lilla bebisen ! hon är så sjukt söt och liten (a)
men vi beställde pizza så hade vi det mysigt där med den lilla bebisen :D <33333

sen i dag , så åkte jag till skolan som vanligt , slutade 13:40 , efter de åkte jag hem , städa mitt rum , sen kom älskling vid  5:D sen han kom har vi haft det galet mys :)
men nu ska jag krypa ner under täcket hos han :)

gonatt och sovgott !

sötaste kusin <3

jag och älskling (a) <3 , orkar inte vända bilden . är för trött !


Pictures!

Bjuder på lite bilder nu! Gamla som nyaSnygga som fula. Roliga som tråkiga. Enjoy!

Haha! Jag förstår inte varför någon skulle tycka att jag ser ut som en fjortis på bilden...?

Jag och Maria för ungefär ett år sen <3

Närbild.. x)

Jag och Maria :D Ett år sen. Första gången jag färgade brunt.

Sommarkväll med moppe! <3

Sommar <3


Oj oj! nu börjar spårlöst! :)
Blir fler bilder sen! Pöss!

Måndag

Ledsen för min dåliga uppdatering.. igen.. Men har inte haft tillgång till datan faktiskt. Tyvärr. Men iallafall! Idag orkade jag/ville inte gå till skolan, så vaknade vid 10. Sen vid 11 så kände jag att jag kanske ändå skulle dra mig till skolan.. Så kom iallafall till dom två sista lektionerna. Duktigt huh? Nej jag orkar faktiskt inte längre... Men men.. What to do?

Har precis kollat på film, En hondjävuls liv och lustar. Och så till hade jag en B&J, yummie! Om en timme börjar spårlöst på tv. Måste man ju kolla på, man blir ju alldeles lycklig när man se folk hitta sina familjer. Haha :) Och idag har jag träffat älskling en stund. Han kom hit efter skolan och stannade ungefär i en timme sen drog han igen :( Min lilla sötnos, saknar dig redan! Och om 6 dagar har vi varit förlovade i 4 månader (a) OM jag är lycklig med dig, Pontus Engwall! You and me forever and ever babe :)<3

Kan inte påstå att jag har en sån där se-bra-ut-dag, men jag bjuder på den här!

Så sant !

sitter och pratar med älskling på msn ;) och jag tror andrea också kan hålla emd på den saken xD

Godmorgon !

Godmorgon alla söta bloggläsare !

jag vaknade precis , klockan är snart halv 1 hehe(a) men det var skönt att sova ut !
mamma och pappa kommer hem om en timme , och då får vi se om vi ska åka till bebisen eller inte . hoppas de ! för i så fall skulle vi beställa pizza hos dom i kväll och ha de mysigt :)
men nu ska jag ner och göra mig någonting att äta !
höts senare

Puss !



nyvaken , haha

Man kan seja att jag har gått ner med sminket väldigt mycket :O


2009

2010 brukar ha lite mer en det där , men ändå sjukt stor skillnad !

Bored

Sååå uttråkad. Sitter i skype med Pontus och Tobias. Spelade nyss MW2 med dom, men lacka sönder för att jag är så trött. Och då blir jag lätt på dåligt humör. Inte så pratglad för tillfället så sitter bara och lyssnar på dom två, kul? njää. Ska nog snart springa bort till P's stuga och hoppa ner i sängen. Fyfan vad skönt!

Imorgon är det söndag - bajs. Skola på måndag, tror jag. Om jag orkar. Känns onödigt? Jaja. Vet egentligen inte varför jag skriver att så otroligt ointressant och segt inlägg. Har inget bättre för mig antar jag. Kan tänka mig att 2/10 orkar läsa.

Jaa.. Imorgon kommer jag iallafall bjuda på liter bilder, vilket jag inte gjort idag. Fy fy... Förstår om ni saknar bilder på mitt söta ansikte, men jag ska lägga in nya så fort som möjligt! bara för er skul... haha! nej nu ska jag ta mig en titt på andra bloggar!

Bye suckers!

letar efter bikinis

   hittade den här bikinin som var rätt fin , finns på H&M båda delarna tsm kostar 230 kr . funderar på att beställa den :) finns i typ guld och rosa också

Sorry Maria!

Har inte kunnat uppdatera :( Pontus har ockuperat datan för det mesta hela dagen.. Men nu tar jag mig tiden att uppdatera :D Tyvärr utan bilder dock.. Osminkad idag så då känner man inte direkt suget att ploxka fram kameran och poséa. Just nu sitter jag i ludvigs stuga (pontus bror). Lånar hans data så att jag och P kan spela MW2 tillsammans :) haha! Nej nu ska jag spela vidare!

Får se om jag uppdaterar senare. Lite tråkigt utan bilder dock.. Så kanske inte.
Pöss

kusin :D

hej !
undrar vart andrea håller hus med sina fina inlägg :O bäst för henne att hon uppdaterar sen ! :D
men jag kom nyss hem från farmor och farfar , men min kusin Tilda och min faster åsa :) var där i 1 timme typ , var kul att träffa dom igen , för det var ett tag sen :)

men nu är jag hemma igen , :D
har fått flera bilder på den lilla bebisen !

Bilder !









och det här är pressenten jag och mamma köpte i går :)



Hemma igen ..

HEJ !

I går så kollade jag och älskling på film som jag sa , efter de däckade jag vid typ halv 1 :( snyft :( vi som hade FF och allt , men jag var sjukt trött !
 och i dag vaknade jag av mig själv vid 10 . och min lilla pojke lite senare .
men som sagt skulle jag hem i dag , för att han har prov på måndag så han måste plugga stackarn ,
men vi ses på måndag kväll igen :)

hm det är kommer nog bli den tråkigaste lördag kvällen på länge ,,, FF hela natten och är helt ensam .. kul .. verkligen .. jag som är mörkrädd också , great ! sett för många skräckfilmer i mitt liv !
det är verkligen någonting jag och Andrea har gemensamt ( båda är mörkrädda men älskar skräckfilmer :D )haha

Någor posetivt är att vi kanske ska åka och hälsa på den lilla bebisen i morgon, varför jag sejer bebisen hela tiden är för att hon inte har något namn en , ni bloggläsare kan ju alltid komma med några förslag på gulliga flick namn! :)

men nu sitter jag i mitt rum vid datan och muppar , sitter och tar bilder , och smsar med älskling <3
vet inte vad man ska hitta på , men nu har jag pratat om tilrräckligt , hörs sen !

PussPuss !

lite bilder
var ju bara tvingen att ta kort på mina fina plåster xD



världens bästa & sötaste älskling ever !


en driv bild på mig , nyss, rawr !



suck ...

ÄLSKLING försenade filmen med en och en halv timme tack vare hans vidriga WOW fitt äckel hor spel ...
Så nu ska vi kolla på film :D äntligen :D
så vi hörs senare , skulle bara göra en liten uppdate
Puss


en bild på mig från i sommras xD så het !
nej men man önskar ju man var så där brun på vintern också


Nighty nighty

Mys med älskling resten av kvällen! :)
Hörs imorgon!

Nu blire film men Älskling

HEY
Vi är som sagt ensamma hemma i kväll :D så vid 7 tiden gick vi och beställde pizza till middag :)
och nu har vi precis vart på ica och köpt lite gott till Fredasmyseeeet :D:D
nu ska vi sätta på en film , bröllopsduellen heter den , så vi hörs antagligen senare :D
Pusssss

Fredag :D

hejsan :)
kom hem till stefan för typ en timme sen , jag var på min prao plats redan 09:15 i morse , duktigt av mig :D fick välja att va där mellan 9 och 11 . på lunchen så gick jag och åt med mamma , efter de köpte vi bebis pressent till den lilla bebisen :) kan ta bild på det senare och lägga upp , för mamma tog med pressenterna hem tyvärr :(
vad som händer i kväll vet jag inte , ska sova hos S jallafall , och vi har FF hela natten . får se vad vi hittar på . sen jag kom hem har vi inte gjort ett skit , eftersom han bara sitter och spelar.
men det kommer bilder senare under kvällen . har inget mer att seja nu .
Pusspuss <3
saknar :( <33

Bilder!

När man har tråkigt kan man ta egobilder! :D

uttråkad? 



P.S Saknar dina bilder Maria! Uppdatera! :) D.S

4 timmar till

Vakna nyss! (igen)
Gick och la mig igen efter att P åkt till skolan.
Så har alltså sovit i fyra timmar nu. Fyfan vad skönt!
Smartjävel som uppfann sängen :) I love you! - eller inte

Älsklings sköna säng uppe på "loftet" :D







"Godmorgon"

Är uppe sjukt tidigt med tanke på att jag inte ska till skolan idag. Men snäll som jag är ville jag göra älskling sällskap vid frukosten etc. :) Efter skolan ska han in till Hollywood och kolla efter byxor så jag blir väl ensam här till ungefär 7-8. Mindre kul.

Idag äre Fredag! Får se vad för något vi hittar på i helgen. På söndag fyller pappa år! Och Frida fyllde faktiskt år för några dagar sen, som jag aldrig skrev kom jag på nu. Sen har farmor fyllt år, 91 bast! söta farmor :) Oj oj, alla fyller år i mars. Mycket att hålla reda på. Vem blir näst? Petra i maj ;)

Det var allt - Ha kul i skolan ;) haha
Laters!

tillbaks :D

hejsan sötnosar
bra att andrea uppdaterat jallafall , duktig flicka :D
men jag har bara inte orkar ..
hm , sist var väll i måndas ,
men på tisdagen så skulle jag åka in till waxholm för att hämta mitt legg .. efter de så mötte jag upp älskling , så gick vi och fikade, mysigt :) sen åkte jag hem vid 4 tiden för han skulle till tandläkarn .
sen på onsdagen var jag i skolan , sen åkte jag hem till älsk som jag alltid gör på onsdagar , orkar inte skriva allt vi gjorde.
sen sov jag där tills i dag , och i dag har jag vart på min prao :)
och nu ska vi sätta på en film och mysa :)
jag har inte tagit några bilder dom här dagarna , men det kommer senare :D
puss
här är en bild på en percing jag ska beställa !

I'M RADISH

Jag gillar Pontus tröja, så jag lånade den lite. Den var ju så snygg på mig ;)

Och med det säger jag god natt!
Kommer inte uppdatera mer idag.
Hörs imorgon när jag vaknar :) Och så får vi hoppas på att lilla Palmen uppdaterar ;)

Hissar & Dissar


* Att vara ledig
Finns det något skönare än att slippa skolan? Jag tror faktiskt inte det. Tackar gudarna för ledigheten! (Inte för att gudar finns men iallafall..)

* Smink
Undra hur det skulle se ut i världen om inte smink fanns? Det skulle nog inte finnas någon riktigt snygg människa då (tjejer alltså) haha. Visst kan man vara söt utan smink, men inte snygg!

* Bloggar med bilder
Finns det något tråkigare än en blogg med bara text i? Knappast. Bilder ska det vara!


* Folk som snackar skit
Personer som går runt och snackar skit om människor dom inte ens känner. "Gud vad ful hon är!" "Så jävla äcklig" etc. etc. Snacka om att själv känna sig så jävla misslyckad, eller vadå? hahaha

* Folk som är stolta över att vara dåliga i skolan
Oj vad coolt att få IG - Ja får se hur coolt det är sen när der bästa jobbet du kan få är att stå i Donkenkassan (eftersom att vem som helst kan få jobb där) haha

16:31

Pelskling kom nyss hem från skolan. Så vi har precis ätit lite mellanmål eller vad man ska säga ^^. Nu ska ha ut och springa med brorsan, skulle jag också behöva men jag är för lat (a) Sen ska han nog plugga lite och SEN kommer han och gosar med mig :D

Vad har jag gjort idag då?
Suttit vid datan och pratat med Frida i skype och så har vi spelar MW2 :)
Har tagit mig en dusch, väldigt behövligt ska jag säga! Haha kände mig verkligen som en död gris eller nåt. Fresch huh? Kollade också på Svenska Hollywood fruar! Herre min gud vad jag älskar Maria Motazami, haha så jävla skön person! Och jaa.. sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Funderade på att göra engelskan, men nej. Orkar inte! har ju mailat SYV i Vaxholm (som vägrar svara) så jag sitter desperat och väntar på svar som säger "Ja självklart kan jag fixa in dig på ett distansgymnasium. PÅ DIREKTEN!". Jag tål inte skolan, ursch ursch ursch!

- Det var allt för mig -


I lööööve Hello Kitty :D

Me likey

Dagens låt:

Åter igen efterlyst

Maria vart har din uppdatering tagit vägen? :(

Kom till Älskling igår efter att han slutat skolan. Satte mig vid datan och prata i skype med syster och p's kusin. Pontus pluggade fram till typ 10 halv 11 så då gick vi och la oss och myste en stund innan vi somna :) Och idag gick han upp 7 för att dra till skolan. Själv är man ledig idag och imorgon. Så nu är jag ensam här hemma hos Älskling, får se vad dagen bjuder på. Data förmodligen. Kanske skriva min engelska uppsats OM jag orkar.. -.- Känns onödigt när jag ändå inte ska gå kvar i Enskilda.

Pöss!

Saknar dig redan älskling!

Ego

Lite egobilder skadar aldrig ;)

Kollage

Juste! i förr går tog jag och frida massa bilder på oss. Haha, roliga som snygga! Sen gjorde Frida ett kollage av dom. Blev prima ballerina! :) Don't you think?

Bad bad bad

Varken jag eller maria uppdatera igår, hehe not good!
Min ursäkt är att.. emmh.. okej jag har faktiskt ingen x) Hade inget att skriva antagligen? Vad är din ursäkt Maria? ;) haha

Idag vet jag inte vad som händer. Räkna lite matte kanske, och plugga till idrotssprovet? Om jag orkar vill säga. Ska be mamma beställa hem lite saker från H&M till mig :) Lite nya sommarsaker i garderoben skadar inte, men med tanke på att det snöar ute så kommer det inte bli sommar ute på ett tag? Omg.. Inte mer snö!

Tea time!

Ska beställas!

Måndag

Jag och Frida var nyss på ICA och köpte Ben&Jerry's, yummie! Mätt som ett fläskberg just nu. Inget speciellt som hänt idag annars, varit i skolan, men gick hem på lunchrasten för att jag inte orkar skolan! så vidrig! Att bara tänka på den gör mig pissed off! Såååå let's not.

Nu ska jag och Frida göra kollage på oss två, kommer bli mycket schnyggt!

Later aligator!



Maria Hissar !

 

att snön smäölter ! och att våren börjar komma :D



och att jag fyller år om en månad :D

Good job!

Det är bra Maria att du håller bloggen igång ! ;)
Ledsen att jag inte varit lika duktig på att uppdatera, har gjort liet skolsaker idag och inte haft tid helt enkelt.. :/ Men nu tar mig tid att slänga in ett litet tråkigt/halv onödigt inlägg hehe. Är sjukt trött! Jag och Pontus gick och la oss 5 i natt och gick upp 10 imorse.. Så har sovit 5 timmar. Kan ni tänka er att jag är trött eller? x)

ska faktiskt ta mitt stora arsel och borsta tänderna nu och krypa ner i sängen och soooova<3 Och först kanske störa min Älskling med ett litet telefonsamtal (a) Ha det så bra sötnötar!



Sweet dreams!

bebis ! helt ny .



dom skulle skicka mer bilder i morgon , då har den nog kläder på sig ;)
där har den ju bara en mössa och filt eller vad det är . som den fått av sjukhuset

Lite blandade bilder jag hittade ..

bilder från dagen
dagens outfit ! sen jens till de bara

mitt städade rum xD

lillebror och jag


lite bilder från london

skrev det på ett kylskop där , fanns tyvärr inget hjärta :(

smsade med älskling där , vi kunde typ bara skicka 2 smsa till varan om dagen ;O


Krissninge med sanna för 2 veckor sen :D
jag sanna och Linda :)

jag och sanna :) <3



18:00

hejsan !
jag kunde inte ta emot bilden på bebisen , så ni får se den någon annan dag.
men jag kom hem från Älskling för typ 1 timme 30 minuter sen ! bläääää :'(
sanknar han redan massor ! <3
men vi har vart ute och gått i dag för det mesta, tyvärr har jag inga bilder från det , för vi glömde kameran hemma xD

I morgon är det skola igen suck , och på tisdag har jag nationellt prov i engelska , kul ...
jag har inte så mycket att seja , så hörs senare !

puss <3





Godmorgon :)

jag gick precis upp , men älskling ligger fortfarande i sängen och sover . söt han är ! men snart så kommer det inte bli kul för han :D när jag kommer och ska försöka väcka honom (a)
sen kan jag också meddela att min  lilla kusin kom till världen i morse klockan halv 7 ! en liten Flicka blev det , åhh så gulligt !! Grattis till Tomas och Karina !
Tomas skulle skicka bild senare som jag ska lägga upp såklart :)

men nu blire frukost !

PUSS <3

Keep it going!

Sitter här med min Monster energy dryck bara för att hålla ögonen öppna. Väntar på att Älskling ska komma hem, vilket blir om sådär två två timmar. Men visst ska jag klara det? Pontus trodde inte jag skulle kunna hålla mig vaken, men jag ska nog bevisa motsatsen ;) haha

Finns inte mycket att göra direkt, men just nu sitter jag och pratar med hans kusin i Skype. Trevligt trevligt.
Nej nu ska jag hitta på nåt.. Men vad?

18:38

hejsan !
vi kom in för typ en timme sen , vi har vart ute ett tag , för älskling ville få igång sin minimotor . sen tidigare i dag har vi bakat chokladbollar :D som vi ska äta ikväll .  vi har ingenting planerat i dag , vi ska bara va hemma i dag och mysa framför tv ! för i morgon ska jag hem :'( och då ses vi inte förens på onsdagen igen..
men vi tog lite bilder när vi var ute som jag ska bjuda på :D
fast jag fasnade inte på bild i dag .. så det är mest bilder på Älskling (a)
men nu ska vi äta middag , hörs sen .
puss <3
chokladbollar !
strösocker xD
Älskling ute :D
en bild på mig fick ni jallafall !
Min lilla tönt spelar !

Lördag 18:04

Hejsan!

Kom hem till Älskling för ett tag sen :) Vi är bjudna på fest idag, men jag ska inte gå, orkar inte. Däremot ska Pontus det så jag blir ensam här hemma ett tag.

Igår var vi ju som sagt på bio, och precis som Maria tycker jag att filmen var bra men inte jätte bra som alla säger. Den får 7 av 10. Och idag var jag och Älskling i stan, han skulle till Hollywood och köpa lite kläder. Och han hittade två snygga t-shirts, men tyvärr inga byxor. Själv köpte jag lite smink på Kicks :) 

Nu gick precis älskling så nu sitter jag här i min ensamhey :( haha
Iallafall, lite bilder från igår och idag :)

Puss på min Älskling! :)

Min outfit igår


Elskling och jag! :)

haha, taffsarn!

hihi, min sötnos

och Pontus två snygga t-shirts!
(Den här valde jag :D)



Later!

Godmorgon !

 

hejsan allesammans !

filmen var bra , fast inte så bra som jag trodde , alla hade sagt att den var en skit bra film . men jag tycker bara den var bra .

jag och Älsk gick upp halv 1 i dag hehe , men det var skönt att sova ut !

i dag vet vi inte vad vi ska hitta på , gå ut en stund jallafall , får se vad dagen bjuder på !

men nu hade jag tänkt att klä på mig , bjuder på bilder senare under dagen !

 

Pusspuss !

 

BIO !

nu ska vi på alice i unerlandet !
hörs när vi är hemma :D:D:D:D

Ja varför ? ;)

(tom)

hejsan :)
stefan har inte kommit hem en , så jag sitter fortfarande vid datan , men nu har jag tagit lite ego bilder . fast bara på mitt ansikte , kanske kommer en outfit bild senare under dagen ! :)

Helg!

Äntligen helg!

Kom hem för en liten stund sen. Frida hade precis stekt pannkakor då så tog mig en portion, yummie! Nu väntar jag bara på att klockan ska bli sju så att vi fyra kan åka in till sergel och kolla på Alice i underlandet! Det kommer bli mysigt! :) Snart kommer Pontus hit också, efter bion åker vi väl hem till han och sover antar jag. Får se om jag uppdaterar då. Kanske :)

Två ego bilder!



angående inlägget nedan! :')
Du har alltid varit den bästa vännen jag har haft! Men som sagt har vi inte setts så mycket den senaste tiden..
:( men vi ses allt mer, vilket är jätte roligt! Dem roligaste stunderna i mitt liv har jag definitivt haft med dig, Maria Kaos Palmberg! Jag kommer alltid att finnas här för dig! <3

It's PÄMA forever <3

PÄMA

hm vart ska man börja , finna så mycket att seja om dig, jag har haft dom roligaste och dom sjukaste minnerna med dig!  vi två tsm hahahahah vad ska man seja " kaos " . alltid någonting som händer xD

kan ju börja med våra sjuka komentarer
Maria (as seriös):
"Vad skulle du göra om jag skämt svimmade och låg här död?"

Andrea:
"ehh...? HAHAHAHAHAHAHA"

Maria:
*tänker efter* .....(fattar inget..???)   lite senare.. :     "HAHAHAHAHAHAHAHA"



haha våra fjortistider tsm


syslöjden och te behöver jag seja mer xD




Päma forever är det sagt !

nu för tiden ses vi inte så mycket längre :( men vi har börjat ses mer :)
jag kommer jallafall ALLTID finnas här för dig när du behöver mig !

PÄMA foever




/ MARIA



Hemma

hejsan !
hann inte uppdatera i morse , för jag skulle åka med 8 bussen , men gick inte upp förens halv åtta , så jag fick väldigt bråttom..
i dag började jag halv 10 och slutade halv 12 , sen åkte jag hem till stefan igen , som tar 1 timme och 30 minuter från min skola-.- menmen det är verkligen värt det :D
så jag  kom hem till älsk ungifär vid halv 2 :)
och sen dess har jag bara suttit och tråkat vid datan .. men stefan slutar om en halvtimme så han är hemma om inte så lång tid !
i kväll ska vi jallafall på bio med Andrea och Pontus och stefan såklart, som Andrea redan har skrivit i inlägger under xD men det ska bli kuuul , Alice i underlandet :)
men nu ska jag ta lite ego bilder som jag ska lägga in sen
Puss <3

08:24

Hejhej!

Kan inte säga godmorgon eftersom att den inte är det minsta god. Är sjukt trött och sitter just nu i datasalen i skolan, woopieh... Smsar med Maria också :) hon är påväg till skolan hon med, stackarn! haha

Tänkte bara uppdatera ett litet inlägg,
bjuder på bilden när jag kommer hem :)

och juste! Ikväll drar vi på bio, jag, pontus, maria och stefan :)
Vi ska se Alice i underlandet! Wihoo

sådär

Nu har vi kommit hem från våran mysiga preomenad , vi har precis ätit middag också :D
men som jag sa så tog vi några bilder .  nu ska vi bara sätta på någon film och mysa !
Lite bilder

Godmorgon??

Hade inte tid att skriva imorse, och när jag kom hem somna jag på soffan (a) hehe, vakna nyss.. Sovit i typ tre timmar.. Inte så bra med tanke på att jag har några skolsaker att göra.. Men men ... Har inte hänt så mycket idag som är värt att nämnas. Ska försöka börja med mina arbeten nu -.-' Bloggar senare ikväll!

Även fast jag är nyvaken och sjukt ful.. Så bjuder jag på en bild. Inte för att man ser min ansikte påp den eller så, men det är ju bara ett plus i kanten ^^
 

Promenad med Älsklingen

ÄLSKLING är hemma :D
han kom hem vid halv 4 ! så snart ska vi gå ut på en preomenad , och kameran är med. så jag bjuder på fler bilder lite senare ! :D
pussss
min fina percing jag fick aaaav älskling i typ sommras ?  älskar den !
man kanske inte ser så bra , men det är en fjäril som hänger ner .

2 bilder på min pimpade mobil :D

har tråkigt ..
fram
bak

11 Mars

jahapp , då vare ingen prao i dag ändå .. så jag är ledig i dag , eftersom jag hinner inte åka till skolan, eftersom jag slutade halv 12 . så just nu sitter jag hemma hos my boyfriend ;) och dricker kaffe hah , finns inte mycket att göra i ett killrum asså xD
och han kommer inte hem förens typ halv 5 , kuuul
jaja det är väll bara att vänta då!
hät är lite bilder jag tog jallafall :D:D




Dagens outfit
Jens:gina
Tröja: JC
Sjal: H6M
Diadem: glitter





Sen en bild på världens finaste ! (a) <3


kolla hans snygga mössa :D som jag har valt ! stolt ;)

Godmorgon !

heeeeeeeeeeej ! 
jag gjorde inte ett ända inlägg i går :O shiiiietttt ! förlåt andrea :D men nu är jag tbx igen :D:D:D
du kan ta bort efterlyst skyllten :) hahahah


men det som hände i går var ju att jag var i skolan som vanligt, sen åkte jag hem till Älskling som jag inte har träffat sen i söndas morgon ! så det var galet myysss !
i går var det ju Andra avenyn också , andrea såg du vet ?

dagena: jo jag gick upp för en timme sen nästan , för Stefan (älskling haha ) skulle åka till skolan med 9 bussen , så jag gick upp med han , och i dag ska jag praoa på saltastänk som jag alltid gör på torsdagar och fredagar . sen sover jag hos stefan i kväll också , mysigt !
men jag uppdaterar direkt när jag kommer hem :D om inte stefan spelar då -.-

ha en bra dag !

PUSS

Dagens hiss


*Nick Pitera
Jag förstår inte hur en kille kan sjunga sådär? Han är helt enkelt underbar.



Jag blir nästan kåt så bra han är!
Okej inte riktigt, men gåshud så det flyger om det! Woopieh!

Maria Palmberg?!

Vart tog din uppdatering vägen?
are u dead?! :O

Onsdag

Min onsdag har varit hemsk!
Har inga ord, jag är väldigt irriterad/ledsen/förbannad


Ingen lust att blogga just, men jag bjuder på två bilder


jo, såhär ser man ut när man kommer hem. Sliten

godnatt. . .

Gonatt ! tråkig dag .. inget att skriva -.- och jag e sur...

Hemma!

Kom hem för någon timme sedan. Gjorde mig en kopp te sen ville Frida att jag skulle färga hennes utväxt, så det har jag också gjort. Annars har det inte hänt så mycket mer idag, får se vad kvällen bjuder på. Msn och MW2 maybe :)

Bilder :)

Te är som en drog för mig

Frida med färg i håret, haha snygging

Bild jag tog nyss från balkongen, fint!


Later!

Godmorgon ?

hehe , sorry Andrea . hann inte uppdatera i morse , FÖR att jag gick och la mig halv 4 i natt, tror jag ? blev lite sent sådär, satt och pratade med älskling på msn (a) så jag var väldigt trött i morse , så orkade inte skriva något . menmen. i dag har jag bara vart i skolan , lika tråkigt som vanligt, men jag slutar ju 13:25 så det var skönt. och nu är jag hemma . i dag händer det ingenting tror jag , bara va hemma . vardagar är så sjukt sega -.-
men i morgon blir det att träffa Älskling jallafall :D
men nu ska jag göra något annat  !

PUSS


tagen nyss , trötter !

Godmorgon!

Har precis sminkat mig, plattat håret osv.
Tyvärr ska jag till skolan idag... Men ska gå och prat med SYV iallafall, för att se om det finns något distansgymnasium som jag kan komma in på :) EFtersom att jag är så jävla skoltrött!

Iallafall, nu ska jag ner och göra te innan jag laddar för att springa till bussen, haha.
Hörs när jag kommer hem från skolan!

Maria, jag hoppas att du skriver på morgonen sen också! ;)

Såhär ser man ut idag då

armband! :)

Natti :)

Nu är det dagst att sova för mig , sitter och pratar med Älskling på msn , men snart ska jag sova , det är ju skola i morgon också -.- suck , man är fortfarande van vid att ha lov , ellerhur ?
jag börjar egentligen halv 9 i morgon , men jag åker så jag kommer till skolan halv 10 :) så jag får sovmorgon hehe .

jaja godnatt "


Hiss & Diss

nu har Andrea gjort dom fina Hiss & Diss skyltarna som ni ser i inlägget under ! fintfint :D
men här är en snabb bild på hur jag ser ut i dag , man ser inte så bra menmen , bättre en ingenting !


Nästan inge smink , bara lite maskara och puder :D

PUSS

Hissar & Dissar


* Diadem
Finns det något enklare än diadem? Enkelt och sjukt sött 
(på rätt person vill säga) bra exempel i inlägget innan det här!

* Ballerina skor
Ett måste på sommaren! och precis som diadem, väldigt söta. 
OBS! Snyggt på endast små fötter...  


* FM static
Dem gör sjukt bra låtar helt enkelt!


* Folk som för allt för att få uppmärksamhet
Tjejer som skriker och skrattar för i princip allt, bara för att få uppmärksamhet.
Finns det något värre?! Dem skrattar överdrivet högt åt skämt som inte är ett dugg
roliga, skriker så fort man råkar stöta till dem lite. Bara för att folk ska kolla. Get a life?

* Folk som säger en sak, men egentligen tycker något annat
"ååh vilken fin tröja" när man egentligen menar "shit vad ful! Att hon vågar gå runt i den!"
Säg sanningen nästa gång, sannningen kommer förr eller senare fram iallafall...

* Hårdrock
Ingen kan påstå att det är bra?! Man hör inte vad folket sjunger. Det enda man hör är
någon gaphals, som inte kan sjunga överhuvudtaget, gör allt för att överrösta musiken? 
Det är inte bra någonstans.

näst först !

Andrea hann ju då före mig med att uppdatera , snyft :'( 
jaja , välkommna till våran nya blogg , ni kommer att älska den !
här kommer ni få läsa om våran vardag m.m 

hejdå !  

Första!

Yeah! första inlägget i våran blogg. Nu blev du ägd Maria! ;)

Headern är tillfällig of course!
Ska be systern min att fixa en snyggare sen.

Later!